Fillers

Vad är Restylane?

Restylane® är en serie produkter för skönhetsbehandlingar av ansiktet. Restylane® slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.
Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 10 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

Hur fungerar Restylane?

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fördelar

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6-12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader.

Här på Laserkliniken behandlar vi bara glabella (argrynkan mellan ögonen), nasolabialvecken (vecken från näsan och ner till mungipan) och marionettlinjen (sura mungipor)

Priser

  • 0,5 ml 2200-2500 kr
  • 1,0 ml 3200-3500 kr